Likeur

Wie in Italië is geweest en na het eten koffie besteld, weet dat de gastheer altijd Limoncello van het huis aanbiedt. Ja, Italianen zijn gastvrij en houden van goed eten en sluiten dat met een heerlijk ijskoude liquori af. Ook wij merken dat steeds meer Italië liefhebbers deze gewoonte overnemen, hoe mooi is dat! Op zoek naar een originele en biologische Limoncello of Arancino die minder bitter is dan het originele? Bestel en proef!

Arancino (30%)

Gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten van sinaasappels. Heel verfrissend en minder bitter dan bijvoorbeeld een Limoncello. Om de smaak beter te waarderen moet deze gekoeld worden geserveerd, maar niet bevroren. Arancino kan ook gebruikt worden in een dessert of op ijs.

Vanaf  € 19,95 per fles (1 liter)

Arancino (32%)

Eigenlijk dezelfde Arancino als de andere die wij aanbieden. Het verschil? Dat zit hem in het alcoholpercentage en de prijs. Deze Arancino heeft 32% alcohol en de andere heeft 30%. Ook deze Arancino bestaat uit alleen natuurlijke ingrediënten van sinaasappels.

€ Prijs op aanvraag

Limoncello

Deze Limoncello komt uit de Amalfi kust en wordt gemaakt van groene citroenen. Niet te verwarren met de limoen! Deze Limoncello is zeer krachtig van smaak en heeft een frisse, volle smaak en afdronk. Bestel hem bij ons en probeer het, u vindt geen betere!

€ 18,95 per fles

proefpakket2

Proefpakket – proef onze kwaliteit

Rood: 3x
Wit: 3x

€ 73,65 – € 55,00 per pakket